GRATIS verzending vanaf € 50,-

Digitale illustraties

Ook een digitale illustratie van mijn hand? Dat kan!

Ik bied de volgende opties:

 

Optie 1: Koop een bestaande illustratie voor €25,- per stuk incl. btw

Al mijn bestaande illustraties zijn te koop als digitale bestanden voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Kleine aanpassingen, zoals een andere achtergrondkleur of toevoegen van een naam zitten in deze optie inbegrepen. Onderaan deze pagina vindt je en contactformulier om je bestelling te plaatsen. Na betaling ontvang je de illustratie(s) in je e-mailbox.

VOLUMEVOORDEEL: Bij afname van 6 illustraties of meer ontvang je 30% korting op de totaalprijs!

 

Optie 2: Laat een bestaande illustratie aanpassen vanaf €50,- per stuk incl. btw

Het is mogelijk bestaande illustraties te laten aanpassen. Hieronder valt o.a. het toevoegen/verwijderen van bepaalde elementen. De prijs is afhankelijk van de gewenste aanpassingen. Stuur mij dan ook even een berichtje met de gewenste aanpassingen, zodat ik de prijs kan vaststellen. 

 

Optie 3: Laat mij een illustratie op maat voor jou maken vanaf €150,- per stuk incl. btw

Het mogelijk om een gepersonaliseerde digitale illustratie door mij te laten maken. Bijvoorbeeld een illustratie voor een geboortekaartje, een illustratie voor je trouwkaart of misschien een mooi portret van jou en je gezinnetje. Het kan allemaal. 

 

Licentie

De illustraties mag je onbeperkt gebruiken. Zowel  persoonlijk als commercieel/zakelijk gebruik is toegestaan. Enige uitzondering is dat je de digitale bestanden niet mag (door)verkopen. Klik hier om de algemene voorwaarden/licentievoorwaarden voor het gebruik van de illustraties na te lezen.

 

Kenmerken illustratie

 • Illustratie in hoge resolutie (300 dpi)
 • Bestandstype: PNG met transparante achtergrond en PNG met gekleurde achtergrond
 • Bestandsformaat: 5000 bij 5000 pixels (ong. 42 bij 42 cm) of A4 formaat

Werkwijze optie 1

 1. Stuur een bericht via het contact formulier onder aan deze pagina.
 2. Ik stuur je een factuur inclusief betaallink.
 3. Na ontvangst van de betaling stuur ik je de illustratie (en licentie) per e-mail toe.

Werkwijze optie 2 en 3

 1. Stuur een bericht via het contact formulier onder aan deze pagina.
 2. Vul bij "overige informatie" in wat je wensen zijn m.b.t. de illustratie c.q. de gewenste aanpassingen.
 3. Je ontvangt van mij een e-mail met een offerte. Mocht ik niet voldoende informatie hebben om een offerte op te maken dan zal ik je eerst vragen deze aan mij te verstrekken.
 4. Om de opdracht te bevestigen vraag ik altijd een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. De aanbetaling is niet meer restitueerbaar op het moment dat ik met de illustratie c.q. aanpassingen ben begonnen.
 5. Na ontvangst van de aanbetaling krijg je van mij de eerste schets c.q. de aanpassingen. Je kan dan kijken wat je ervan vindt en eventuele wijzigingen doorgeven.
 6. Na akkoord op de ruwe schets ga ik ook de slag met het afronden van de lijntekening. Ook van dit resultaat krijg je foto.
 7. Na goedkeuring van deze foto ga ik aan de slag met de kleuren en de shading.
 8. Vervolgens krijg je weer een foto van mij en kun je eventuele wijzigingen doorgeven m.b.t. de kleur/shading.
 9. Als je tevreden bent met het resultaat, stuur ik je - na ontvangst van de betaling - de digitale bestanden per e-mail toe.

Stuur mij een berichtReviews

"Ik heb de samenwerking met Aashiqana Design als ontzettend fijn ervaren. Ashna heeft op geweldige wijze onze wensen vertaald naar een prachtig design. Een design dat recht deed aan ons verhaal. Wat ik prettig vond was dat ze een hele duidelijke visie had als artiest en tegelijkertijd genoeg ruimte bood voor ons om gewenste aanpassingen aan te geven. Daarnaast was het fijn communiceren. Ashna is een warme persoonlijkheid met een professionele aanpak."

- Pravini Baboeram

"Hierbij nog een review voor het super mooie en emotionele ontwerp. Ik wil jou heel erg bedanken dat ik toch d.m.v. deze tekening een gezinsfoto kan hebben! De reactie die me vriend gaf op vaderdag zal ik nooit meer vergeten. Het heeft nu een mooi plekje gekregen in ons huis! Zoals me vriend en ik altijd zeggen voor het oog een gezin van 2, maar in het hart een gezin van 3! Dankzij jou is dit nu ook te zien."

- Karishma Girjasing

'Heel erg bedankt voor het design, nogmaals wij zijn er erg blij mee! Zoiets unieks en precies zoals we het willen hebben!"

- Arshna Jhagroe

"Geduld, creativiteit, originaliteit en liefde voor haar werk! Dit alles en nog veel meer bij Aashiqana Design! Zoooo blij met onze kaartjes!"

 

- Regina