Cursus Hindoe-Basics

Mandir Triloki Dhaam te Eindhoven is o.l.v. pandit Vinay Narain in 2023 gestart met de cursus Hindu basics met de volgende reden:

'We zien vanuit de gemeenschap dat de Hindoe identiteit steeds minder goed zichtbaar is. Vanuit mandir Triloki Dhaam willen we de hindoe identiteit versterken.'

Waar gaat de cursus over

Tijdens de cursusdagen komen verschillende elementen van de Hindoestaanse cultuur en geloof aan bod. Zo leren we Hindoestaans praten,  bhajans zingen, oefenen we yoga-houdingen en wordt er speciale aandacht besteed aan de verschillende Hindoe feestdagen. 

Voor wie is de cursus?

De cursus is met gericht op kinderen van alle leeftijden, maar ook voor volwassenen valt er veel te leren. Daarnaast zijn niet alleen Hindoestanen welkom, maar iedereen die meer over het Hindoeïsme of de Hindoestaanse cultuur wil leren.

Waar vindt de cursus plaats?

De cursus vindt plaats op de volgende locatie:

Mandir Triloki Dhaam 
Tongelresestraat 371
5642 NC Eindhoven

Wanneer zijn de cursusdagen?

Op de volgende zondagen in 2023: 29 januari, 26 februari, 19 maart, 16 april, 7 mei, 11 juni, 9 juli, 24 september, 29 oktober en 26 november.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan door te mailen naar contact@trilokidhaam.com of een whatsapp berichtje te sturen naar pandit Vinay Narain op nummer 06 211 905 31.

Cursus materiaal

Ter ondersteuning van de cursus Hindoe-basics ben ik gevraagd om cursusboekjes te maken, waarin de besproken informatie op de cursusdagen is opgenomen. De cursus boekjes van de afgelopen cursusdagen zijn hieronder te downloaden.

Volg ook het facebook kanaal van Mandir Triloki Dhaam voor live-video's tijdens de cursusdagen zelf. Na de cursusdagen zijn de filmpjes ook terug te kijken. Hieronder vind je alvast een klein voorproefje.