Contactformulier

Neem contact met mij op met behulp van ondergaand contactformulier voor vragen of bestellingen. Berichten worden elke maandag en vrijdag beantwoord.

Algemene voorwaarden

Klik op de verschillende onderwerpen hieronder voor meer informatie.


Meest gestelde vragen

 1. Wat is de levertijd voor kaarten en uitnodigingen?
  - Digitale kaarten/uitnodigingen: 10 werkdagen*
  - Gedrukte kaarten/uitnodigingen: 21 werkdagen*
  Feestdagen vallen niet onder werkdagen. De levertijd gaat in na ontvangst van een aanbetaling en de gegevens voor op de kaart. De levertijd kan 1/2 werkdagen langer uitvallen, indien er grote drukte is bij de post.

  Kunnen mijn kaarten met spoed worden geleverd?
  Het is mogelijk een digitale kaart/uitnodiging met spoed te laten maken, indien ik daar toevallig tijd voor heb. Stuur hiervoor een mailtje en ik kijk dan of ik daar tijd voor heb.
  Het is echter niet mogelijk gedrukte kaarten/uitnodigingen met spoed te laten bezorgen. Dit heeft met name ook met de tijd die nodig is om de kaarten te drukken en te leveren. Hou hier dan ook rekening mee bij het plaatsen van een bestelling voor met name kaarten en plaats je bestelling op tijd (min. 1 maand van tevoren).

  TIP! Je kan ook een gewenste illustratie bij mij kopen voor een bedrag van €14,95 en zelf een kaartje maken. Stuur mij een bericht m.b.t. de gewenste illustratie en vaak kan ik de illustratie al binnen 3 werkdagen naar je toesturen. 


 2. Wanneer kan ik het beste een geboortekaartje bestellen?
  Het handigste is om (ruim) voor de geboorte al het kaartje te bestellen en een digitale proefdruk te laten maken. Na de geboorte van de baby hoeven dan alleen nog de geboortegegevens ingevuld te worden en de kaartjes gedrukt te worden. Natuurlijk mag je het kaartje ook na de geboorte bestellen, maar hou er dan wel rekening mee dat je de uiteindelijke kaartjes pas na 21 werkdagen in huis hebt.

 3. Ik wil een digitale illustratie van je gebruiken om een welkomstbord te laten drukken/zelf geboortekaartjes te drukken. Is dat mogelijk?
  Ja hoor. Je kan een licentie voor persoonlijk gebruik bij mij kopen voor €14,95. Je ontvangt dan de gewenste digitale illustratie en een licentie voor onbeperkt persoonlijk gebruik. Je kan de illustratie dan laten drukken zo vaak als je wil. Je kan de meest aangevraagde illustraties kopen via mijn Etsy-pagina of je kan mij even een mailtje/berichtje sturen.