Inclusieve en multi-culturele geboortekaartjes

Elke baby is uniek en bijzonder. Daarom vind je hier een exclusieve collectie handgetekende geboortekaartjes, waarbij diversiteit en (culturele) inclusiviteit centraal staat. Zo zijn op de kaartjes mensen en baby's van kleur afgebeeld. Ook is er aandacht voor speciale culturele/spirituele aspecten. Op dit moment ligt de nadruk met name of de Hindoestaanse/Desi cultuur. Echter sta ik er ook zeker voor open om deze kaartjes aan te passen, zodat deze ook passen bij andere culturen/geloven. Heb je dus zelf een goed idee voor een geboortekaartje, stuur mij dan zeker een berichtje met je idee toe.


Mogelijkheid tot personalisatie

Het is mogelijk de geboortekaartjes aan te schaffen, zoals ze hieronder zijn afgebeeld. Echter, omdat ik de kaartjes zelf heb ontworpen en getekend, is er ook de mogelijkheid om de geboortekaartjes volledig aan te laten passen aan je eigen wensen. Of je nu de kleuren/het lettertype wilt wijzigen, de huids- of haarkleuren/texturen wilt laten aanpassen, specifieke (geloofs)elementen wilt toevoegen, of een volledig nieuw ontwerp wilt laten maken, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Het aanpassen van kleuren en lettertypes zit in de prijs inbegrepen. Overige wijzigingen zijn al mogelijk vanaf een meerprijs van € 25,-. Voor het ontwerpen van een geheel nieuw kaartje geldt een meerpijs van € 125,-. In dat geval krijg je ook de illustratie in hoge resolutie toegestuurd, die je onbeperkt kan gebruiken voor privé doeleinden. Je kan dan bijv. de kaarten zelf laten drukken, een mooie raamsticker laten drukken met het ontwerp of de illustratie gebruiken voor een welkomstbord op het geboortefeestje of mundan sanskaar. Stuur mij een bericht met je wensen en ik maak een vrijblijvende offerte voor je op.

Ontdek de collectie van inclusieve en multi-culturele geboortekaartjes hieronder.

Geboortekaartjes meisjes

Geboortekaartjes jongens