Digitale illustraties

Het is mogelijk één van mijn bestaande digitale illustraties te kopen voor persoonlijk/zakelijk gebruik. Bijv. voor geboortekaartjes, een welkomstbord of het zelf maken van je trouwkaarten. Het is ook mogelijk een illustratie aan te laten aanpassen. Daarnaast kun je ook een geheel nieuwe illustratie laten maken geheel afgestemd op je eigen wensen. Hieronder vind je de globale prijzen. Scroll naar beneden voor een overzicht van de bestaande illustraties.


Specificatie digitale illustraties

 • Resolutie: 300 dpi in CMYK (RGB mogelijk indien gewenst)
 • Afmeting: 4000x4000px (ong. 30x30cm) of afmeting naar keuze
 • Soort bestanden: JPG en/of PNG
 • Licentie voor persoonlijk, zakelijk danwel commercieel gebruik.

Andere afmetingen en bestandtypen zijn mogelijk in overleg.

Digitale Downloads

Een aantal bestaande illustraties zijn beschikbaar als DIGITAL DOWNLOADS in mijn Etsy-shop. Na betaling kun je via Etsy de gewenste illustratie dan meteen (incl. licentie) downloaden.


Prijzen

Bij het bepalen van de prijs is het van belang waar de illustraties voor zullen worden gebruikt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen persoonlijk gebruik, zakelijk (niet-commercieel) gebruik en commercieel gebruik. Onder elke kolom is een aanvullende beschrijving te vinden over wat er met persoonlijk, zakelijk en commercieel gebruik wordt bedoeld. Scrol nog verder naar beneden voor meer informatie over de licenties en mijn werkwijze.

 

Persoonlijk gebruik

Soort illustratie Prijs
Bestaande illustratie voor persoonlijk gebruik € 14,95
Meerprijs aanpassen bestaande illustratie va. € 24,95*
Nieuwe illustratie op maat ** va. € 150,-*

Illustraties voor persoonlijk/privé gebruik, zoals een geboortekaartje, trouwkaart, een kraamcadeau of als decoratie in huis.

Zakelijk gebruik

Soort illustratie Prijs
Bestaande illustratie voor zakelijk gebruik € 24,95
Meerprijs aanpassen bestaande illustratie va. € 24,95*
Nieuwe illustratie op maat ** va. € 250,-*

Illustraties voor zakelijke doeleinden, zoals delen op social media, je nieuwsbrief of voor je huisstijl. Het verschil met commercieel gebruik is dat je niet direct producten met daarop de illustratie verkoopt.

Commercieel gebruik

Soort illustratie Prijs
Bestaande illustratie voor commercieel gebruik € 50,-
Meerprijs voor aanpassen bestaande illustratie va. € 24,95* (eenmalig)
Nieuwe illustratie op maat ** va. € 250,-

Illustraties voor commerciële doeleinden. Ofwel de illustraties zullen worden gedrukt op producten, die verkocht zullen worden. De prijzen gelden ook voor boekillustraties.

*Dit zijn vanaf prijzen en kunnen hoger uitvallen afhankelijk van je wensen.

** In de prijs van een nieuwe illustratie op maat is inbegrepen: een full page illustratie in kleur, in een formaat naar keuze maximaal drie karakters en een medium gedetailleerde achtergrond. Klik hier om een voorbeeldje te zien. Onder aan deze pagina kun je meer voorbeeldjes vinden onder het kopje: 'Voorbeelden boekillustraties'.

Vraag een vrijblijvende offerte op voor een afgestemde prijsopgave.

Licentie persoonlijk/zakelijk gebruik

Voor de persoonlijke en zakelijke illustraties geldt dat je hierbij een licentie ontvangt voor onbeperkt tijd en voor wereldwijd gebruik.

Exclusief gebruik is niet in de licentie inbegrepen. Dit betekent dat ik de illustratie ook zelf kan gebruiken of de gebruiksrechten van de illustratie aan andere gebruikers kan verkopen.

Wil je een licentie voor exclusief gebruik? Dit is al mogelijk voor een aanvullend bedrag van € 100,- afhankelijk van welke illustratie het betreft. Voor meer uitleg kun je altijd contact met mij opnemen via de contactpagina of mij een mailtje sturen.

Licentie commercieel gebruik

Bij de illustraties voor commercieel gebruik ontvang je ook een licentie voor onbeperkt wereldwijd gebruik. Deze heeft echter maar een looptijd van één jaar. Na dit jaar kan ervoor worden gekozen om de illustratie te blijven gebruiken voor een vergoeding van € 50,- per jaar.

Ook hier geldt dat exclusief gebruik niet in de licentie is inbegrepen.


Intellectueel eigendom

Het intellectueel eigendom van alle illustraties blijft bij mij. Dit betekent dat het niet is toegestaan de digitale illustratie aan te passen of door te verkopen aan derden zonder mijn uitdrukkelijke toestemming.


Offerte aanvragen/Werkwijze

1. Klik hier om mij een bericht te sturen met daarin je wensen en/of vragen.

2. Ik maak een offerte voor je op o.b.v. je wensen.

Bestaande illustratie

3a. Na betaling zend ik de digitale illustratie incl. licentie per e-mail naar je toe. Levertijd is doorgaans 5 werkdagen.

Aangepaste en/of nieuwe illustratie

3b. Na ontvangst van de aanbetaling (50% van het totaalbedrag) maak ik een digitale proefdruk.

4. Er volgen vervolgens twee afstemrondes m.b.t. de illustratie. Eentje m.b.t. de lijntekening en eentje m.b.t. de kleuren/shading. 

5. Na goedkeuring van de digitale proefdruk kan het restantbedrag betaald worden.

6. Vervolgens worden de digitale bestanden in hoge resolutie naar je gemaild.


  Beschikbare illustraties

  Hieronder vind je een klein overzicht van de beschikbare illustraties. Meer illustraties kun je vinden op mijn social media kanalen.


  Zwangerschap & Geboorte


  Huwelijk & romantische koppels


  Mandala & Henna Patronen

  Na aankoop worden de gewenste patronen zonder de weergegeven tekst gemaild.


  Voorbeelden boekillustraties

  Reviews

  "Ik heb de samenwerking met Aashiqana Design als ontzettend fijn ervaren. Ashna heeft op geweldige wijze onze wensen vertaald naar een prachtig design. Een design dat recht deed aan ons verhaal. Wat ik prettig vond was dat ze een hele duidelijke visie had als artiest en tegelijkertijd genoeg ruimte bood voor ons om gewenste aanpassingen aan te geven. Daarnaast was het fijn communiceren. Ashna is een warme persoonlijkheid met een professionele aanpak."

  - Pravini Baboeram

  "Hierbij nog een review voor het super mooie en emotionele ontwerp. Ik wil jou heel erg bedanken dat ik toch d.m.v. deze tekening een gezinsfoto kan hebben! De reactie die me vriend gaf op vaderdag zal ik nooit meer vergeten. Het heeft nu een mooi plekje gekregen in ons huis! Zoals me vriend en ik altijd zeggen voor het oog een gezin van 2, maar in het hart een gezin van 3! Dankzij jou is dit nu ook te zien."

  - Karishma Girjasing

  'Heel erg bedankt voor het design, nogmaals wij zijn er erg blij mee! Zoiets unieks en precies zoals we het willen hebben! Ben echt tevreden over jou.

  - Arshna Jhagroe