Over mij

Mijn naam is Ashna Jhoeri, getrouwd en moeder van een dochtertje.

Ik ben altijd creatief geweest, maar ben na de middelbare school gegaan voor een juridische carrière. Een tijdje wist ik deze te combineren met het creatieve en heb ik van 2012 t/m 2017 ook gewerkt als henna artiest, waarbij ik veel bruiden heb mogen voorzien van een henna design voor hun grote dag.

In 2017 maakte ik de overstap naar de rechtbank en begon ik mijn opleiding als rechter. Door mijn nieuwe functie was het niet meer mogelijk mijn werk als henna artiest voort te zetten en stopte ik ermee.

Halverwege 2019 kreeg ik uiteindelijk een burn-out, waarna ik besloot weer een creatief pad te gaan bewandelen.

Sinds 2020 ben ik werkzaam als illustrator (digitaal) en grafisch designer onder de naam Aashiqana Design. Aangezien ik nooit een grafische opleiding heb gevolgd was deze stap een behoorlijk avontuur. Echter, al doende leer ik steeds meer. Zo maakte het uitbrengen van mijn kinderboek in eigen beheer, dat ik mezelf de basics van de Adobe programma's, zoals InDesign en Photoshop moest eigen maken. Daarnaast ben ik bijna dagelijks aan het illustreren op mijn iPad om mijn illustratie skills te verbeteren.

Op dit moment maak ik vooral illustraties voor kinderen, waarin vaak mijn henna patronen en invloeden uit de Hindoestaanse cultuur voorkomen. Daarom omschrijf ik mijn stijl ook wel als illustraties met een Desi touch.

Mocht je willen samenwerken of heb je een leuke opdracht? Stuur mij dan zeker een berichtje via de contact pagina.