Let op! Alle dagen voor Eid henna (7 t/m 10 april) zijn inmiddels volgeboekt. Ik neem voor deze dagen geen nieuwe afspraken meer aan. 

Henna - individuele afspraken

Wil je je handen laten versieren voor een feestelijke gelegenheid, zoals Ramadan, het Suikerfeest (Eid henna), Divali of omdat je binnenkort gast bent op een bruiloft (vivah, nikkah, mehndi)? Stuur mij een berichtje om een afspraak te maken en kom langs bij mij thuis in Tilburg en laat mij je handen versieren met mijn elegante en mooie henna patronen.

Voorbeelden van de verschillende prijscategorieën

Hieronder vind je wat voorbeelden die bij de verschillende prijscategorieën horen. Scroll naar onder voor verdere informatie over het maken van een afspraak, de prijzen en andere belangrijke informatie.


Henna designs van 5/10 minuten
€ 7,50 per design/handzijde


Henna designs van 15/20 minuten
€ 12,50 per design/handzijde


Henna designs van 30/40 minuten
€ 17,50 per design/handzijde

Prijzen

Voor individuele afspraken reken je een bedrag af per handzijde. Let op! Voor individuele afspraken geldt een minimum bestedingswaarde van € 15,- Je hebt de keuze uit de volgende prijscategorieën:

 • € 7,50 per design: dit is een kleiner henna design op de handpalm of rug van de hand. Met name ideaal voor kinderen met kleine handjes of mensen die een klein/snel henna design willen.
 • € 12,50 per design: dit zijn iets gedetailleerdere henna designs die loopt van de pols t/m één tot twee vingers. 
 • € 17,50 per design: complexe henna designs die lopen van de pols t/m de vingers. Het is voor deze prijs ook mogelijk om figuren (goden, tekenfilmfiguren) in het design te verwerken.

Wat zit er in de prijs?

In de prijs die je per handzijde betaalt zit het volgende inbegrepen:

 • Natuurlijke hoge kwaliteit henna pasta waarmee ik het henna design aanbreng
 • Verzorgingsinstructies voor thuis, zodat je de dagen daarna weet wat je moet doen om een donkere kleur te krijgen en de henna zo lang mogelijk mooi te houden
 • Henna seal. Nadat de henna droog is breng ik een laagje henna seal aan, zodat de henna pasta beter blijft plakken op de huid.
 • (Met bijbetaling) Henna verzorgingspakketje (+ € 6,50) bestaande uit verzorgingsinstructies, henna balsem en henna tape, waarmee je de henna kan afplakken wanneer deze droog is. Je kan dit pakketje ter plekke aanschaffen als je dat wenst.

Waar kan ik terecht voor een afspraak?

 • Bij mij thuis in Tilburg: Individuele afspraken vinden in principe bij mij thuis in Tilburg plaats. Na het maken van een afspraak stuur ik mijn adres toe.
 • LocHal te Tilburg (nabij CS Tilburg): Het is (in overleg) ook mogelijk bij de LocHal af te spreken wat zich net achter Centraal Station Tilburg bevindt.. Dit is met name als je met het OV naar een centrale locatie wil komen.
 • Op locatie in Tilburg e.o tegen meerprijs: Mocht je liever willen dan ik naar je toekom, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs. Mocht je in Tilburg of omgeving wonen dan komt er een bedrag € 5,- per afspraak bij de prijs.
 • Locaties buiten Tilburg e.o. tegen meerprijs: Voor locaties buiten Tilburg of omgeving reken is een bedrag van € 15,- per uur reistijd vanuit Tilburg.

Hoe lang duurt een henna afspraak?

 • Tijd voor aanbrengen henna à 5 tot 45 minuten: Het aanbrengen van een henna design neemt ergens tussen de 5 en 45 minuten in beslag afhankelijk van het gekozen ontwerp. Bij de prijsvoorbeelden is ook een tijdsindicatie opgenomen.
 • Droogtijd en aanbrengen henna seal à 15 tot 30 minuten: Daarnaast moet de henna echter ook nog drogen, voordat ik de henna seal kan aanbrengen. Het duurt ong. 15 tot 30 minuten totdat de henna droog is. Houdt hier dus rekening mee.
 • Geen tijd om te wachten tot de henna droog is? Ik kan je eventueel wat henna seal meegeven, zodat je de henna zelf thuis kan sealen. Mocht je een henna verzorgingspakketje kopen, dan kun je ervoor kiezen de henna tape zelf aan te brengen als de henna droog is.

Hoe maak ik een afspraak?

Stuur mij een berichtje of vul het contactformulier hieronder in.

Let op! Alle dagen voor Eid henna (7 t/m 10 april) zijn inmiddels volgeboekt. Ik neem voor deze dagen geen nieuwe afspraken meer aan