Schmink/facepainting

Stap binnen in de wereld van verbeelding en vrolijkheid met Aashiqana Design, waar ik kinderen omtover in hun lievelingsdier of personage met mijn kleurrijke schminkkunst. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als schminker bij de Efteling en Toverland. Daarnaast ben ik ook te boeken als schminker voor verschillende evenementen en kinderfeestjes. Ik ben er om van elk gelegenheid een onvergetelijke, magische ervaring te maken. Ik ben gevestigd in Tilburg, maar op aanvraag kom ik ook op andere locaties.

Kenmerken schminkdiensten

Variatie in schmink ontwerpen

Elk kind is uniek en daarom bied ik een breed scala aan schminkontwerpen om aan de verbeelding en voorkeuren van elk kind te voldoen. Van stoere superhelden en schattige dieren tot sprookjesprinsessen en wonderbaarlijke wezens. Werk je met een specifiek thema? Geen probleem, ik kan werken met elk thema en kan nieuwe designs ontwerpen en aan het assortiment toevoegen, indien ik deze nog niet heb.

Schmink van hoge kwaliteit

De veiligheid van de kinderen die we schminken staat voorop. Daarom gebruik ik uitsluitend schminkproducten die specifiek zijn ontworpen voor gebruik op de huid en die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Onze schmink is hypoallergeen en vrij van schadelijke chemicaliën. Ik gebruik de merken Partyexplosion, Superstar en Fushion. De schmink is simpel van de huid te wassen met water en zeep of babydoekjes.

Uitbreidingsmogelijkheden

Combineer schmink, henna en glittertattoos voor een onvergetelijke ervaring. Kinderen kunnen genieten van een complete make-over, van kleurrijke schminkgezichten tot prachtige henna-handen en glinsterende glittertattoos. Wat nog leuker is, is dat de henna en glitter tattoos enkele dagen blijven zitten, waardoor de kinderen na het feestje nog een aandenken hebben op de huid.

 

Uurtarief schmink: € 50,- p.u. incl. BTW/excl. reiskosten

  • Schmink op locatie naar keuze aangebracht.
  • Extra: voor glittertattoos/henna wordt een bedrag van € 10,- extra per uur in rekening gebracht.
  • Designs afgestemd op thema zijn mogelijk in overleg.
  • Minimale afname van 2 uur voor locaties buiten Tilburg.
  • Ong. 6 tot 10 designs per uur afhankelijk van de gekozen ontwerpen.
  • Geen reiskosten binnen een straal van 10 km van Tilburg.
  • Vanaf 10 km tot aan de gewenste locatie wordt een bedrag van €15,- per uur reistijd in rekening gebracht.

Portfolio schmink/facepaint