Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen met de antwoorden daarop.

 1. Wat is de levertijd voor kaarten en uitnodigingen?
  - Digitale kaarten/uitnodigingen: 10 werkdagen*
  - Gedrukte kaarten/uitnodigingen: 21 werkdagen*
  Feestdagen vallen niet onder werkdagen. De levertijd gaat in na ontvangst van een aanbetaling en de gegevens voor op de kaart. De levertijd kan 1/2 werkdagen langer uitvallen, indien er grote drukte is bij de post.

 2. Waarom zijn de levertijden voor kaarten/uitnodigingen zo lang?
  Ik werk alleen de maan- en woensdagen voor Aashiqana Design. Op deze dagen worden alle orders verwerkt wat voor langere doorlooptermijnen zorgt. Daarnaast worden de kaarten door een externe drukker gedrukt en geleverd. Deze stuurt de kaarten naar mij ter controle, waarna de kaarten weer jouw kant opkomen. 
 3. Kunnen mijn kaarten met spoed worden geleverd?
  Het is mogelijk een digitale kaart/uitnodiging met spoed te laten maken, indien ik daar toevallig tijd voor heb. Stuur hiervoor een mailtje en ik kijk dan of ik daar tijd voor heb.
  Het is echter niet mogelijk gedrukte kaarten/uitnodigingen met spoed te laten bezorgen. Dit heeft met name ook met de tijd die nodig is om de kaarten te drukken en te leveren. Hou hier dan ook rekening mee bij het plaatsen van een bestelling voor met name kaarten en plaats je bestelling op tijd (min. 1 maand van tevoren).

  TIP! Je kan ook een gewenste illustratie bij mij kopen voor een bedrag van €14,95 en zelf een kaartje maken. Stuur mij een bericht m.b.t. de gewenste illustratie en vaak kan ik de illustratie al binnen 3 werkdagen naar je toesturen. 


 4. Wanneer kan ik het beste een geboortekaartje bestellen?
  Het handigste is om (ruim) voor de geboorte al het kaartje te bestellen en een digitale proefdruk te laten maken. Na de geboorte van de baby hoeven dan alleen nog de geboortegegevens ingevuld te worden en de kaartjes gedrukt te worden. Natuurlijk mag je het kaartje ook na de geboorte bestellen, maar hou er dan wel rekening mee dat je de uiteindelijke kaartjes pas na 21 werkdagen in huis hebt.

 5. Ik wil een digitale illustratie van je gebruiken om een welkomstbord te laten drukken/zelf geboortekaartjes te drukken. Is dat mogelijk?
  Ja hoor. Je kan een licentie voor persoonlijk gebruik bij mij kopen voor €14,95. Je ontvangt dan de gewenste digitale illustratie en een licentie voor onbeperkt persoonlijk gebruik. Je kan de illustratie dan laten drukken zo vaak als je wil. Je kan de meest aangevraagde illustraties kopen via mijn Etsy-pagina of je kan mij even een mailtje sturen. 

 6. Bied je volumekorting of korting voor zakelijke klanten/boekenhandels?
  Jazeker. Bij een minimale afname van 5 producten krijg je een korting van 25% tot 40% over het totaalbedrag. Bij verschillende producten is de geldende korting opgenomen in de beschrijving van het product. Je kan mij ook altijd een berichtje sturen voor het opvragen van een offerte.