GRATIS verzending vanaf € 50,-

Commissie: digitaal gezinsportret Karishma

Gepubliceerd op 23 februari 2021 om 10:49

Karishma benaderde mij vorig jaar met het verzoek om een gezinsportret. Zij was haar dochtertje tijdens de zwangerschap verloren, waardoor zij en haar vriend nooit een gezinsfoto hebben kunnen maken. Voor vaderdag liet zij door mij een gezinsportret door mij maken van haar en haar vriend met een klein baby'tje met engelenvleugels. Ook verwerkte ik vlinders en roze rozen in het het design, die symbool staan voor hun dochtertje.

 

Review Karishma Girjasing: "Hierbij nog een review voor het super mooie en emotionele ontwerp. Ik wil jou heel erg bedanken dat ik toch d.m.v. deze tekening een gezinsfoto kan hebben! De reactie die me vriend gaf op vaderdag zal ik nooit meer vergeten. Het heeft nu een mooi plekje gekregen in ons huis! Zoals me vriend en ik altijd zeggen voor het oog een gezin van 2, maar in het hart een gezin van 3! Dankzij jou is dit nu ook te zien."

 


Ook een gezinsportret laten maken?

Ook een gezinsportret laten maken? Ga naar de pagina "Illustratie op maat" voor meer informatie en de prijzen of stuur mij een bericht via de contact pagina.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.