Commissie: digitaal geboortekaartje "Diya"

Gepubliceerd op 23 februari 2021 om 10:49

Dit digitale geboortekaartje ontwierp ik voor Pravini Baboeram. In dit design zijn de naam van de baby en de godin Durga op symbolische wijze verwerkt. Dit heb ik gedaan door een kleine lotus diya die wordt vastgehouden door de handen van de ouders. Op de achtergrond is een gouden mandala te zien, waarin een aantal attributen van Durga te zien zijn.

 

Review Parvini: 

"Ik heb de samenwerking met Aashiqana Design als ontzettend fijn ervaren. Ashna heeft op geweldige wijze onze wensen vertaald naar een prachtig design. Een design dat recht deed aan ons verhaal. Wat ik prettig vond was dat ze een hele duidelijke visie had als artiest en tegelijkertijd genoeg ruimte bood voor ons om gewenste aanpassingen aan te geven. Daarnaast was het fijn communiceren. Ashna is een warme persoonlijkheid met een professionele aanpak."


Illustratie op maat

Wil je ook een geboortjekaartje laten ontwerpen met een Desi touch? Op de pagina "Illustratie op maat" vind je meer informatie over de werkwijze en de prijzen. Je kan ook een bericht sturen via de contact pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.