GRATIS verzending vanaf € 50,-

Kinderboek "Devyani en Shivan vieren Navratri"

Gepubliceerd op 22 juni 2021 om 13:53

Het boek "Devyani en Shivan vieren Navratri" gaat over de Hindoestaanse feestdag Navratri. Tijdens Navratri staan Hindoestanen 9 nachten lang stil bij negen verschillende aspecten van de moedergodin Durga/Parvati. In het boek worden de verschillende aspecten beschreven in dichtvorm met daarbij een illustratie.

 

Patienta Assen zorgde voor de gedichten. Ik zelf heb zorggedragen voor de kleurrijke illustraties en grafische vormgeving van het boek. Vervolgens heb ik het boek ook in eigen beheer uitgegeven. Dit mooie boek is inmiddels te koop op deze website

 

Heb je zelf een kinderboek geschreven en ben je nog op zoek naar een illustrator? Ik ben beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Daarnaast is het ook mogelijk mij de vormgeving van je boek te doen en kan het boek ook via mijn eigen website worden verkocht. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

 

Wil jij meer weten over wat er komt kijken bij het uitgeven van een (kinder)boek in eigen beheer. In deze post beschrijf ik mijn proces en hoeveel het mij uiteindelijk heeft gekost om het boek uit te brengen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.