Hindoestaans/Surinaams telboekje

Gepubliceerd op 22 juni 2021 om 14:08

Ik zelf ben van huis uit op gegroeid met de Nederlandse, Hindoestaanse en Surinaamse taal. De drie talen die het meest in Suriname worden gesproken. Inmiddels heb ik ook een dochtertje van bijna 3 en wou ik graag een boekje maken, die zij ook kon lezen. Het resultaat was dit telboekje, waarin ze op een speelse manier niet alleen leert tellen in het Nederlands, maar ook in het Hindoestaans en Surinaams.

 

Ik heb zelf zorggedragen voor de illustraties, de tekst en de vormgeving. Vervolgens heb ik het boek zelf laten drukken. Ook dit mooie boekje is te koop in mijn webshop.

 

Op zoek naar een illustrator voor je eigen boek(en)? Meer informatie over mijn prijzen en werkwijze kun je vinden op de volgende website.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.