Bestelpagina geboortekaartjes

Vraag een vrijblijvende offerte op voor een schattig multicultureel geboortekaartjes. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende opties, werkwijze, annuleren ed. Je kan ook de van toepassing zijnde algemene voorwaarden downloaden door hier te klikken.  Scroll helemaal naar beneden voor het contactformulier voor het opvragen van het geboortekaartje.

Ontwerp opties

Op dit moment bied ik de volgende opties voor kaarten en uitnodigingen.

 • Optie 1: Kies een bestaand ontwerp. Kleine aanpassingen aan het ontwerp zitten in de prijs inbegrepen, zoals het laten aanpassen van het lettertype en de achtergrondkleur. De ontwerpen van de geboortekaartjes kan ik overigens ook omzetten naar een andere soort uitnodiging, zoals bijv. een uitnodiging voor een mundan sanskaar of henna feest.

 

 • Optie 2: Laat een bestaand ontwerp aanpassen. Te denken valt aan het aanpassen van de kleuren van (elementen van) de illustratie op de kaart of het laten bijtekenen/verwijderen van bepaalde elementen (bijv. toevoegen luier, verwijderen bloemen, toevoegen vogeltjes). De prijs hangt in dit geval af van de gewenste aanpassingen. Je kan mij altijd een e-mail sturen voor een vrijblijvende prijsopgave/offerte.

 

Offerte/factuur

Indien je een bestelling plaatst via e-mail, dan ontvang je van mij een offerte. In de offerte zal ik ook aangeven wat de verwachte levertijd zal zijn. De overeenkomst komt pas tot stand na ontvangst van de aanbetaling. Na ontvangst van de aanbetaling ontvang je van mij de factuur incl. verwerkte betaling per e-mail.

 

Aanbetaling

 • Voor de totstandkoming van een overeenkomst is een aanbetaling van 50% verschuldigd van het totaalbedrag.
 • Na ontvangst van de aanbetaling ga ik aan de slag met het maken van de digitale proefdruk van de kaart/uitnodiging.De aanbetaling is niet retourneerbaar op het moment dat ik hiermee ben begonnen.

 

Werkwijze optie 1 en 2

 1. Digitale proefdruk: Na ontvangst van de aanbetaling ga ik aan de slag met een digitale proefdruk. Deze wordt vervolgens per e-mail aan je verzonden ter goedkeuring.
 2. 1e reviewmoment: Tijdens dit reviewmoment heb je de gelegenheid om feedback te geven op de kaart en aanpassingen door te geven m.b.t. de tekst, lettertype, achtergrondkleur etc.
 3. Verwerken feedback: Ik verwerkt vervolgens de feedback en stuur de aangepaste digitale proefdruk door ter goedkeuring.
 4. Akkoord digitale proefdruk: Vervolgens verneem ik graag of je akkoord bent met de digitale proefdruk. Na dit punt is het niet meer mogelijk om (kosteloos) de tekst te laten aanpassen.

Vervolgstap digitale uitnodiging:

 1. Toezending digitale kaart/uitnodiging: Na ontvangst van de betaling zend ik de digitale bestanden per e-mail toe. Na toezending van de bestanden is de restant betaling niet meer retourneerbaar.

Vervolgstap fysieke uitnodiging:

 1. Fysieke proefdruk: Na ontvangst van de betaling zend ik de bestanden naar de drukker voor een fysieke proefdruk. Deze wordt doorgaans binnen 7 werkdagen bezorgd.
 2. 2e reviewmoment: Na ontvangst van de fysieke proefdruk is er nog gelegenheid om aanpassingen te laten doorvoeren. Bijv. toch een groter lettertype of een andere achtergrondkleur. Het is niet meer mogelijk om grote elementen, zoals de illustratie te laten aanpassen.
 3. Verwerken feedback: Mocht je iets aangepast willen hebben dan maak ik hier een aangepaste digitale versie van. Een tweede fysieke proefdruk zit niet in de prijs inbegrepen, maar is wel mogelijk tegen bijbetaling.
 4. Akkoord fysieke proefdruk: Vervolgens ontvang ik graag een seintje of de fysieke proefdruk is goedgekeurd.
 5. Drukken bestelling: Na akkoord geeft ik de drukker opdracht de kaarten/uitnodigingen te drukken. Op dit moment is de restantbetaling niet meer retourneerbaar. De kaarten incl. enveloppen zullen binnen 7 werkdagen worden bezorgd incl. de enveloppen.

 Werkwijze optie 3

De werkwijze verloopt globaal als volgt:

 1. Initieel ontwerp: Na ontvangst van de aanbetaling ga ik aan de slag met het uitschetsen van het initiele idee/ontwerp. Dit is vaak een globale lijntekening zonder kleur en teveel details. Deze stuur ik toe per e-mail ter review.
 2. 1e reviewmoment: Je mag je feedback geven o.b.v. het initiele ontwerp.
 3. Verwerken feedback: Ik verwerk de feedback en stuur je de aanpassingen per e-mail toe voor een laatste akkoord op de lijntekening.
 4. Inkleuren ontwerp: Vervolgens ga ik over tot het inkleuren van de illustratie. Deze stuur ik weer per e-mail toe.
 5. 2e reviewmoment: Je mag vervolgens weer feedback geven, echter, alleen m.b.t. de gebruikte kleuren.
 6. Verwerken feedback: Ik verwerk vervolgens nogmaals de feedback en stuur je een foto ter akkoord.
 7. De vervolgstappen zijn gelijk aan de werkwijze als genoemd onder optie 1 en 2.

 

Levertijd

De genoemde levertijd gaat lopen op het moment dat ik de (aan)betaling heb ontvangen, tenzij anders is overeengekomen.

 • Digitale kaarten/uitnodigingen: 10 werkdagen
 • Fysieke kaarten/uitnodigingen: 20 werkdagen (1 maand)
 • Aanpassen bestaande illustratie: 5 werkdagen extra
 • Ontwerpen nieuwe illustratie: 15 werkdagen extra

 

Ruilen/retourneren

 • Digitale kaarten/uitnodigingen: gezien de aard van het product is ruilen/retourneren niet mogelijk. Mocht er echter een fout in het ontwerp zitten a.g.v. een fout aan mijn kant, dan zal ik die uiteraard aanpassen.
 • Fysieke kaarten/uitnodigingen: dit betreft een gepersonaliseerd product. Het is niet mogelijk de gedrukte kaarten te ruilen/retourneren. Mocht er echter een fout in het ontwerp zitten a.g.v. een fout aan mijn kant, dan zal ik die uiteraard aanpassen. Ook indien de kaarten beschadigd worden geleverd, krijg je natuurlijk een vervangend product.
 • Witte enveloppen: het is mogelijk de enveloppen na ontvangst te retourneren op eigen kosten. Je ontvangt dan de kostprijs van de enveloppen terug, nadat ik de enveloppen in goede orde terug heb ontvangen.

Annuleren

Digitale kaarten/uitnodigingen:

 • Annuleren is mogelijk voordat ik ben begonnen met de digitale proefdruk. In dat geval ontvang je de aanbetaling terug.
 • Het is ook mogelijk de overeenkomst te annuleren, nadat je de digitale proefdruk hebt ontvangen. Je ontvangt dan uiteraard niet de bestanden in hoge resolutie per mail. De aanbetaling blijft dan gehandhaafd, maar het restant hoeft dan niet betaald te worden.

  

Fysieke kaarten/uitnodigingen:

 • Annuleren is mogelijk voordat ik ben begonnen aan de digitale proefdruk. In dat geval ontvang je de aanbetaling terug.
 • Het is ook mogelijk de overeenkomst te annuleren, nadat je de digitale proefdruk hebt ontvangen. De aanbetaling blijft gehandhaafd, maar het restant hoeft dan niet betaald te worden. De bestanden worden dan niet meer naar de drukker gestuurd.
 • Mocht je willen annuleren na ontvangst van de fysieke proefdruk dan is dat ook mogelijk. In dat geval zullen wel de kosten van de fysieke proefdruk in rekening worden gebracht. Het restantbedrag hoeft dan niet te worden betaald.

Offerte opvragen