Digitale illustraties

Ook een digitale illustratie in mijn stijl, maar ook conform jouw specifieke wensen? Dat kan!

Qua prijzen maak ik een onderscheid tussen illustraties voor

 • niet-commercieel/persoonlijk gebruik: je gebruikt de illustratie voor persoonlijke doeleinden, zoals voor een geboortekaartje/trouwkaart of voor zakelijke niet-commerciële doeleinden. In deze laatste categorie is het niet toegestaan de illustratie te verwerken in of op iets dat verkocht wordt of de illustratie zelf te verkopen. Het is overigens wel toegestaan de illustratie te gebruiken als logo of te gebruiken in je nieuwsbrief of blog.
 • en commercieel gebruik: je verwerkt de illustratie in of op iets dat verkocht wordt. 

Prijzen niet-commercieel/persoonlijk gebruik


Bestaande illustratie: va. €25,- per illustratie

 • Koop een bestaande digitale illustratie
 • Licentie voor onbeperkt persoonlijk/niet-commercieel gebruik
 • Geen exclusief gebruik
 • Geen overdracht auteursrecht

Kleine aanpassingen, zoals een andere achtergrondkleur of toevoegen van een naam zitten in deze optie inbegrepen. Onderaan deze pagina vindt je en contactformulier om je bestelling te plaatsen. Na betaling ontvang je de illustratie(s) in je e-mailbox.

VOLUMEVOORDEEL: Bij afname van 6 illustraties of meer ontvang je 30% korting op de totaalprijs!

Aangepaste illustratie: va. €50,- per illustratie

 • Bestaande illustratie laten aanpassen
 • Licentie voor onbeperkt persoonlijk/niet-commercieel gebruik
 • Geen exclusief gebruik
 • Geen overdracht auteursrecht

Het is mogelijk bestaande illustraties te laten aanpassen. Hieronder valt o.a. het toevoegen/verwijderen van bepaalde elementen. De prijs is afhankelijk van de gewenste aanpassingen. Stuur mij dan ook even een berichtje met de gewenste aanpassingen, zodat ik de prijs kan vaststellen. 

Illustratie op maat: va. €175,- per illustratie

 • Volledig nieuwe illustratie
 • Licentie voor onbeperkt persoonlijk/niet-commercieel gebruik
 • Geen exclusief gebruik
 • Geen overdracht auteursrecht

 

Het mogelijk om een gepersonaliseerde digitale illustratie door mij te laten maken. Bijvoorbeeld een illustratie voor een geboortekaartje, een illustratie voor je trouwkaart of misschien een mooi portret van jou en je gezinnetje. Het kan allemaal. 


Prijzen commercieel gebruik

Voor commercieel gebruik is het mogelijk een bestaande illustratie te kopen, en bestaande illustratie te laten aanpassen of door mij een volledig nieuwe illustratie op maat te laten maken. 

Het verschil in prijs zit in de licentie die je wenst af te nemen. Wil je bijvoorbeeld alleen een licentie voor het gebruik of wens je bijvoorbeeld ook exclusiviteit af te spreken? In deze gevallen blijft het auteursrecht van de illustratie bij mij en betaal je mij een jaarlijkse bijdrage om de illustratie te mogen gebruiken. Liever het auteursrecht overkopen, zodat je zelf kan bepalen wat je met de illustratie doet? Dat kan ook! 

Hieronder vind je de beschikbare opties:


Gebruikslicentie: va. €250,- per illustratie*

 • Keuze uit (aangepast) bestaande illustratie of een illustratie op maat
 • Licentie voor onbeperkt commercieel gebruik gedurende 1 jaar. Elk aanvullend jaar is €250,- per jaar.
 • Geen overdracht auteursrecht
 • Geen exclusief gebruik 

Exclusief gebruikslicentie: va. €750,- per illustratie*

 • Keuze uit (aangepast) bestaande illustratie of een illustratie op maat
 • Licentie voor onbeperkt commercieel gebruik gedurende 1 jaar. Elk aanvullend jaar is €250,- per jaar.
 • Geen overdracht auteursrecht
 • Exclusief gebruik voor één jaar. Elk aanvullend jaar is €250,- per jaar.

Overdracht auteursrecht: va. €1000,- per illustratie*

 • Keuze uit (aangepast) bestaande illustratie of een illustratie op maat
 • Overdracht auteursrecht, waardoor je de eigenaar wordt van de illustratie. Je kan daarna doen met de illustraties wat je wil.

* De prijzen zijn op dit moment BTW vrijgesteld. Verder betreft het vanaf-prijzen. Indien je een illustratie aangepast wenst te hebben of een volledige illustratie op maat wenst is het mogelijk dat hier nog een bedrag bij komt afhankelijk van de gewenste aanpassingen/illustratie. Vraag voor een prijsindicatie een offerte op met onderstaand contactformulier.


Offerte aanvragen

Meer informatie of graag een prijsindicatie ontvangen? Stuur mij een bericht via onderstaand formulier en ik neem z.s.m. contact met je op.Overige informatie

Kenmerken illustratie

 • Illustratie in hoge resolutie (300 dpi)
 • Bestandstype: PNG met transparante achtergrond en PNG met gekleurde achtergrond
 • Bestandsformaat: 5000 bij 5000 pixels (ong. 42 bij 42 cm) of in elk ander gewenst formaat.

Werkwijze optie 1

 1. Stuur een bericht via het contact formulier onder aan deze pagina.
 2. Ik stuur je een factuur inclusief betaallink.
 3. Na ontvangst van de betaling stuur ik je de illustratie (en licentie) per e-mail toe.

Werkwijze optie 2 en 3

 1. Stuur een bericht via het contact formulier onder aan deze pagina.
 2. Vul bij "overige informatie" in wat je wensen zijn m.b.t. de illustratie c.q. de gewenste aanpassingen.
 3. Je ontvangt van mij een e-mail met een offerte. Mocht ik niet voldoende informatie hebben om een offerte op te maken dan zal ik je eerst vragen deze aan mij te verstrekken.
 4. Om de opdracht te bevestigen vraag ik altijd een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. De aanbetaling is niet meer restitueerbaar op het moment dat ik met de illustratie c.q. aanpassingen ben begonnen.
 5. Na ontvangst van de aanbetaling krijg je van mij de eerste schets c.q. de aanpassingen. Je kan dan kijken wat je ervan vindt en eventuele wijzigingen doorgeven.
 6. Na akkoord op de ruwe schets ga ik ook de slag met het afronden van de lijntekening. Ook van dit resultaat krijg je foto.
 7. Na goedkeuring van deze foto ga ik aan de slag met de kleuren en de shading.
 8. Vervolgens krijg je weer een foto van mij en kun je eventuele wijzigingen doorgeven m.b.t. de kleur/shading.
 9. Als je tevreden bent met het resultaat, stuur ik je - na ontvangst van de betaling - de digitale bestanden per e-mail toe.

Reviews

"Ik heb de samenwerking met Aashiqana Design als ontzettend fijn ervaren. Ashna heeft op geweldige wijze onze wensen vertaald naar een prachtig design. Een design dat recht deed aan ons verhaal. Wat ik prettig vond was dat ze een hele duidelijke visie had als artiest en tegelijkertijd genoeg ruimte bood voor ons om gewenste aanpassingen aan te geven. Daarnaast was het fijn communiceren. Ashna is een warme persoonlijkheid met een professionele aanpak."

- Pravini Baboeram

"Hierbij nog een review voor het super mooie en emotionele ontwerp. Ik wil jou heel erg bedanken dat ik toch d.m.v. deze tekening een gezinsfoto kan hebben! De reactie die me vriend gaf op vaderdag zal ik nooit meer vergeten. Het heeft nu een mooi plekje gekregen in ons huis! Zoals me vriend en ik altijd zeggen voor het oog een gezin van 2, maar in het hart een gezin van 3! Dankzij jou is dit nu ook te zien."

- Karishma Girjasing

'Heel erg bedankt voor het design, nogmaals wij zijn er erg blij mee! Zoiets unieks en precies zoals we het willen hebben!"

- Arshna Jhagroe

"Geduld, creativiteit, originaliteit en liefde voor haar werk! Dit alles en nog veel meer bij Aashiqana Design! Zoooo blij met onze kaartjes!"

 

- Regina