• GRATIS verzending vanaf € 50,-
 • Verzenddagen ma, wo en vrij

Muurschilderingen

Voorzie je baby- of kinderkamer van een Indiase/Hindoestaanse touch met een mooie muurschildering. Het is mogelijk te kiezen uit de reeds beschikbare designs of je kan iets speciaal laten ontwerpen. Hieronder vind je een paar voorbeelden van muurschilderingen die ik al heb gezet met daarbij wat richtprijzen. Stuur voor een prijsopgave op maat een berichtje via de contactpagina of stuur een mailtje naar aashiqanadesign@gmail.com.

Prijzen

Hieronder vind je een paar voorbeelden van muurschilderingen die ik al heb gezet met daarbij wat richtprijzen.

In de prijzen zit inbegrepen:

 • Materiaalkosten
 • Reiskosten binnen een straal van 10 km rondom Tilburg
 • Keuze uit een reeds bestaand design. Een aantal voorbeeldjes vind je hieronder. Je kan ook kiezen uit al mijn illustraties die ik reeds heb gemaakt (zie bijv. mijn portfolio of mijn social media kanalen). Deze zullen dan worden aangepast naar een design voor de muurschildering. Hiervan ontvang je van te voren digitaal een voorbeeldje ter goedkeuring.

In de prijzen zit niet inbegrepen:

 • Reiskosten buiten een straal van 10 km rondom Tilburg. In dit geval reken ik 0,25 cent per kilometer berekend vanaf Tilburg (retour).
 • Parkeerkosten
 • Kosten voor een op maat gemaakt design. Wil je een ontwerp op maat laten maken dan reken ik hiervoor een bedrag van € 125,- extra.

 

Overigens maak ik geen muurschilderingen van Disney figuren of andere bekende strip- en tekenfilmfiguren i.v.m. auteursrechten ed.

Hoe werkt het?

 1. Stuur mij een berichtje onderaan deze pagina met je gegevens, je wensen en binnen welke termijn ik kan langskomen om de muurschildering aan te brengen.
 2. Ik maak een offerte voor je op en mail je die toe met een betaallink.
 3. Mocht je akkoord gaan dan ontvang ik graag een aanbetaling van 50%. Annuleren is mogelijk tot 5 werkdagen voor de afgesproken datum, indien je een bestaande ontwerp hebt gekozen. In dat geval krijg je de aanbetaling nog terug. Bij annuleringen na deze periode wordt de aanbetaling niet meer terugbetaald. Indien ik een ontwerp speciaal voor jouw zal ontwerpen, is de annulering c.q. terugbetaling van de aanbetaling slechts mogelijk tot het mogelijk dat ik met het ontwerp begin.
 4. Indien ik een nieuw design dien te ontwerpen, krijg je deze uiteraard ruim voor de afspraakdatum toegestuurd per mail ter goedkeuring. 
 5. Op de afspraakdatum zal ik de muurschildering aanbrengen.
 6. Na voltooiing dient het restantbedrag betaald te worden. Dit kan contant danwel via een Tikkie ter plekke.

 

Stuur voor een prijsopgave op maat een berichtje via het contactformulier onderaan deze pagina of stuur een mailtje naar aashiqanadesign@gmail.com.

Voorbeelden muurschilderingen met prijzen (incl. btw)

Muurschildering "Stamboom"

Afmeting: ong. 2,3m hoog

Prijs: € 200,- 

Ik heb de stamboom op de muur geverfd. De klant heeft zelf het gele huisje op de achtergrond (vooraf) erop geverfd en achteraf het boompje gestyled met de foto's en de dromenvanger. Gebruikte kleuren: bruin zonder shaduweffecten.

 

Muurschildering "Sarasvati" met naam

Afmeting: 130cm x 80cm (breedte x hoogte)

Prijs: € 300,-

Een muurschildering van Sarasvati met haar zwaan gebaseerd op één van mijn bestaande illustraties incl. de naam van het kindje. Gebruikte kleuren: wit, roze, rood en goud met verschillende schaduweffecten.

Muurschildering "baby olifant" zonder naam

Afmeting: 130cm x 70cm (hoogte x breedte)

Prijs: € 280,-

Een muurschildering van een schattig olifantje slapend in de slurf van zijn mama. Gebruikte kleuren: grijs, zilver en turquoise met schaduweffecten.

Muurschildering "Leaves"

Afmeting: 380cm x 85cm (breedte x hoogte)

Prijs: € 350,-

Muurschildering over de gehele breedte van de muur in een decoratief blad/henna patroon. Gebruikte kleuren: zilver, donkerblauw en turquoise zonder schaduweffecten.

Materialen

Voor de muurschilderingen gebruik ik acrylverf van het merk Amsterdam. Voordeel hiervan is dat de verf geurloos is en snel (binnen een uur) opdroogt. Aan het einde van de dag kan het kamertje dus gewoon weer in gebruik worden genomen.

Ook blijven deze muurschilderingen jarenlang mooi blijven zitten. Muurschilderingen die ik circa 5 jaar geleden heb aangebracht zitten nog steeds mooi op te muur. Voorbeelden hiervan zijn de stamboom en de muurschildering op de gang (zie afbeeldingen hieronder).

Geschikte ondergrond

Om ervoor te zorgen dat de muurschildering mooi eruit komt te zien is de ondergrond zeer belangrijk. De muurschilderingen worden dan ook alleen aangebracht op muren die aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • egaal oppervlak, dus geen structuur o.i.d.
 • voorzien van een aantal lagen muurverf, zodat de acrylverf niet intrekt. 
 • makkelijk bereikbaar zijn voor mij (eventueel met een trapje of ladder). 

Daarnaast gebruik ik een projector bij mijn werk. Het zou dan ook fijn zijn dat er voldoende ruimte is om deze op te zetten en een mogelijkheid om de kamer donker te maken. 

(Wacht)tijd

Hoe lang het zetten van een muurschildering duurt is afhankelijk van vele factoren, maar in zijn algemeenheid trek ik één dag uit voor het zetten van een muurschildering. Het kan dan zijn dat ik al binnen paar uurtjes klaar ben, maar het kan ook een hele werkdag (8 uurtjes) duren.

Op dit moment is er geen wachttijd. Ik kan dan ook binnen één week de muurschildering komen zetten. In principe zet ik de muurschilderingen op de dinsdag of vrijdag, maar andere dagen zijn in overleg mogelijk.

Offerte opvragen