GRATIS verzending vanaf € 50,-

Digitale illustratie/uitnodiging op maat

Het mogelijk om een gepersonaliseerde digitale illustratie door mij te laten maken. Bijvoorbeeld een illustratie voor een geboortekaartje, een illustratie voor je trouwkaart of misschien een mooi portret van jou en je gezinnetje. Het kan allemaal. 

De illustratie wordt digitaal (via e-mail) geleverd. Je hebt daarna de keus om de illustratie digitaal te gebruiken of ergens te laten printen.

Optie 1: € 150,- incl. btw 
Illustratie incl. teksten op maat

Wat krijg je?

 • Digitale illustratie op maat in kleur met shading.
 • Uitgebreide tekst, zoals een gedicht, namen, data en adresgegevens.
 • 10% korting op alle producten in mijn webshop. Het is mogelijk de digitale illustratie op deze producten te laten drukken, zoals een fleece deken of bewaardoos.

Voorbeeld optie 1

Optie 2: € 125,- incl. btw
Alleen illustratie op maat

Wat krijg je?

 • Digitale illustratie op maat in kleur met shading.
 • Inclusief één/twee zinnen bijv. naam en geboortedatum. 
 • 10% korting op alle producten in mijn webshop. Het is mogelijk de digitale illustratie op deze producten te laten drukken, zoals een fleece deken of bewaardoos.

Voorbeeld optie 2

Optie 3: vanaf €50,- incl. btw
Aanpassing bestaand design

Wat krijg je?

 • Eén van mijn bestaande illustraties aangepast naar jouw wensen.
  Te denken valt aan het toevoegen van verschillende elementen (luier, vogel, god), het veranderen van meerdere kleuren en het veranderen van de algehele layout van het design.

Let op! De definitieve prijs is afhankelijk van de gewenste aanpassingen.

Voorbeeld optie 3

Wat krijg je? (uitgebreid)

 • Een digitale illustratie op maat conform jouw wensen.
 • Een bestand in hoge afdrukkwaliteit (300dpi).
 • Aflevering van de digitale illustratie in JPG, PNG (met transparante achtergrond) en PDF format.
 • Wil je de illustratie laten afdrukken? Geef het even door wanneer je drukker specifieke aanleverspecificaties hanteert. Ik kan hier dan rekening mee houden en de illustratie afdruk klaar leveren. 
 • Persoonlijke licentie: je mag de afbeeldingen zo vaak (laten) afdrukken als je wilt. 
 • Het is niet toegestaan om (afdrukken) van de digitale illustratie te verkopen. Hiervoor is een aanvullende licentie nodig,. Neem hiervoor contact met mij op.

Werkwijze

 1. Stuur een bericht via het contact formulier onder aan deze pagina met de volgende informatie:
  1. je naam en eventueel telefoonnummer,
  2. gewenste optie,
  3. omschrijving van je wensen m.b.t. de illustratie (en tekst),
  4. eventueel een aantal voorbeeld afbeeldingen van wat je graag zou willen,
  5. eventueel aanleverspecificaties van de drukker, indien je het design ergens wil laten afdrukken,
  6. binnen welke termijn je de illustratie zou willen ontvangen
 2. Ik neem contact op met je per e-mail om het één en ander schriftelijk af te stemmen. Mocht je liever gebeld willen worden? Geef dat dan even aan in je e-mail. Ik stuur een mailtje met de opdrachtbevestiging, een offerte en een betaal link (Tikkie of Paypal) voor de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50% van de totaalprijs. De overeenkomst komt pas na betaling tot stand. 
 3. Na ontvangst van de aanbetaling krijg je van mij de definitieve factuur en ga ik aan de slag met de illustratie (en teksten).
 4. Na afronding van de ruwe schets stuur ik je hier een foto van (via Whatsapp of mail). Je kan dan kijken wat je ervan vindt en eventuele wijzigingen doorgeven.
 5. Na akkoord op de ruwe schets ga ik ook de slag met het afronden van de lijntekening. Ook van dit resultaat krijg je foto.
 6. Na goedkeuring van deze foto ga ik aan de slag met de kleuren en de shading.
 7. Vervolgens krijg je weer een foto van mij en kun je eventuele wijzigingen doorgeven m.b.t. de kleur/shading.
 8. Na akkoord zend ik je een betaal link voor het restantbedrag (m.b.v. Tikkie of Paypal).
 9. Na ontvangst van de betaling stuur ik je de digitale bestanden toe per e-mail.

Stuur mij een berichtReviews

"Ik heb de samenwerking met Aashiqana Design als ontzettend fijn ervaren. Ashna heeft op geweldige wijze onze wensen vertaald naar een prachtig design. Een design dat recht deed aan ons verhaal. Wat ik prettig vond was dat ze een hele duidelijke visie had als artiest en tegelijkertijd genoeg ruimte bood voor ons om gewenste aanpassingen aan te geven. Daarnaast was het fijn communiceren. Ashna is een warme persoonlijkheid met een professionele aanpak."

- Pravini Baboeram

"Hierbij nog een review voor het super mooie en emotionele ontwerp. Ik wil jou heel erg bedanken dat ik toch d.m.v. deze tekening een gezinsfoto kan hebben! De reactie die me vriend gaf op vaderdag zal ik nooit meer vergeten. Het heeft nu een mooi plekje gekregen in ons huis! Zoals me vriend en ik altijd zeggen voor het oog een gezin van 2, maar in het hart een gezin van 3! Dankzij jou is dit nu ook te zien."

- Karishma Girjasing

'Heel erg bedankt voor het design, nogmaals wij zijn er erg blij mee! Zoiets unieks en precies zoals we het willen hebben! Ben echt tevreden over jou, net als mijn mehndi van mijn bruiloft 7,5 jaar geleden."

- Arshna Jhagroe