• GRATIS verzending vanaf € 50,-
 • Verzenddagen ma, wo en vrij

Digitale illustraties

Het is mogelijk één van mijn bestaande digitale illustraties te kopen voor persoonlijk/zakelijk gebruik. Bijv. voor geboortekaartjes, een welkomstbord of het zelf maken van je trouwkaarten. Het is ook mogelijk een illustratie aan te laten aanpassen. Daarnaast kun je ook een geheel nieuwe illustratie laten maken geheel afgestemd op je eigen wensen. Hieronder vind je de globale prijzen. Scroll naar beneden voor een overzicht van de bestaande illustraties.


Prijzen

Soort illustratie Prijs
Bestaande illustratie voor persoonlijk gebruik va. € 14,95*
Bestaande illustratie voor zakelijk gebruik va. € 24,95
Aanpassing bestaande illustratie va. € 24,95
Nieuwe illustratie op maat va. € 150,-

Dit zijn vanaf prijzen en kunnen hoger uitvallen afhankelijk van je wensen. Vraag een vrijblijvende offerte op voor een afgestemde prijsopgave.

Digitale Downloads

Een aantal bestaande illustraties zijn beschikbaar als DIGITAL DOWNLOADS in mijn Etsy-shop. Na betaling kun je via Etsy de gewenste illustratie dan meteen (incl. licentie) downloaden.


Kenmerken digitale illustraties

 • Resolutie: 300 dpi in CMYK (RGB mogelijk indien gewenst)
 • Afmeting: 4000x4000px (ong. 30x30cm) of afmeting naar keuze
 • Soort bestanden: JPG en/of PNG
 • Licentie voor (onbeperkt) persoonlijk danwel zakelijk gebruik.

Offerte aanvragen/Werkwijze

1. Klik hier om mij een bericht te sturen met daarin je wensen en/of vragen.

2. Ik maak een offerte voor je op o.b.v. je wensen.

Bestaande illustratie

3a. Na betaling zend ik de digitale illustratie incl. licentie per e-mail naar je toe. Levertijd is doorgaans 5 werkdagen.

Aangepaste en/of nieuwe illustratie

3b. Na ontvangst van de aanbetaling (50% van het totaalbedrag) maak ik een digitale proefdruk.

4. Er volgen vervolgens twee afstemrondes m.b.t. de illustratie. Eentje m.b.t. de lijntekening en eentje m.b.t. de kleuren/shading. 

5. Na goedkeuring van de digitale proefdruk kan het restantbedrag betaald worden.

6. Vervolgens worden de digitale bestanden in hoge resolutie naar je gemaild.


  Beschikbare illustraties

  Hieronder vind je een klein overzicht van de beschikbare illustraties. Meer illustraties kun je vinden op mijn social media kanalen.


  Zwangerschap & Geboorte


  Huwelijk & romantische koppels


  Mandala & Henna Patronen

  Na aankoop worden de gewenste patronen zonder de weergegeven tekst gemaild.


  Reviews

  "Ik heb de samenwerking met Aashiqana Design als ontzettend fijn ervaren. Ashna heeft op geweldige wijze onze wensen vertaald naar een prachtig design. Een design dat recht deed aan ons verhaal. Wat ik prettig vond was dat ze een hele duidelijke visie had als artiest en tegelijkertijd genoeg ruimte bood voor ons om gewenste aanpassingen aan te geven. Daarnaast was het fijn communiceren. Ashna is een warme persoonlijkheid met een professionele aanpak."

  - Pravini Baboeram

  "Hierbij nog een review voor het super mooie en emotionele ontwerp. Ik wil jou heel erg bedanken dat ik toch d.m.v. deze tekening een gezinsfoto kan hebben! De reactie die me vriend gaf op vaderdag zal ik nooit meer vergeten. Het heeft nu een mooi plekje gekregen in ons huis! Zoals me vriend en ik altijd zeggen voor het oog een gezin van 2, maar in het hart een gezin van 3! Dankzij jou is dit nu ook te zien."

  - Karishma Girjasing

  'Heel erg bedankt voor het design, nogmaals wij zijn er erg blij mee! Zoiets unieks en precies zoals we het willen hebben! Ben echt tevreden over jou.

  - Arshna Jhagroe