GRATIS verzending vanaf € 50,-

Boeken

Shop hier de leukste Desi boekjes! In deze boekjes staan kindjes met kleur en verschillende Hindoestaanse onderwerpen centraal. 

Op dit moment zijn alleen nog mijn kinderboek over Navratri en kleurboek te koop. Voor de toekomst staan nog heel veel andere leuke boekjes op de planning. Op de hoogte blijven? Volg mij op social media voor de laatste updates.


De Monsterschool (verwacht medio oktober)

Naar verwachting zal de voorverkoop medio oktober 2021 starten. Laat onderaan deze pagina je e-mailadres achter om het boek alvast te reserveren!

Tussen de zon en de maan,
in het midden van overal en nergens,
omringd door alles en niets,
tussen de sterren en de dromen,
is een bijzondere school,
voor akelige draakjes,
voor klierende kleintjes en
voor meesterlijke monstertjes.

 

En die plek heet de Monsterschool, voor de stoutste stouterds van de aardbol! Ze moeten allemaal naar de verschrikkelijke Monsterschool met één doel: ONTMONSTEREN.

 

Midden in de nacht, worden de brutale boosdoeners van de aardbol opgepikt door het Knuffelmonster en het Kusjesmonster. De deugnietjes worden meegenomen naar een zwevende school met koepels en hoepels.

 

Op de Monsterschool worden ze opgevangen door Zebrajuf, de griezelige directrice. Alle monsters zijn bang voor haar knot met wit-zwarte strepen en haar boek met wit-zwarte regels. En op een dag komt de vrolijke Chocoladejuf terug op de Monsterschool. Zij voelt magie in iedere ondeugende dondersteen. Zij bespeurt een knetterende kracht in ieder monstertje. Samen gaan ze op avontuur, op zoek naar het grote geheim van de school. En zo worden ze allemaal verrast door de magie van ontmonsteren.

 

Informatie boek

  • Prijs: €18,50 (excl. verzendkosten)
  • A5 formaat
  • Hardcover
  • ISBN: 9789090349657

 

Verkoop & levering

Het boek zal niet door Aashiqana Design worden verkocht/verzonden, maar door de auteur zelf of een andere derde partij. Laat daarom onderaan deze pagina je e-mailadres achter. Je ontvangt t.z.t. dan meer informatie over waar het boek besteld kan worden. 

 

Over de auteur
Varishna Sardjoe Mishre (Leidschendam, 1982) is door haar eigen jeugd geïnspireerd om de Monsterschool te schrijven. Op een avond in 2019 begon ze spontaan te vertellen over de Monsterschool. Iedere avond voegde ze er een nieuw avontuur aan toe. En zo ontstond de wens om dit magische verhaal over kinderen, vriendschap, liefde en magie op te schrijven. Voor meer informatie: www.varishna.nl 

 

De prachtige illustraties zijn gemaakt door Ashna Jhoeri van Aashiqana Design: www.aashiqana.nl.

Laat dan hieronder jouw e-mailadres achter om het boek te reserveren. Je ontvangt als eerste bericht zodra de voorverkoop (medio oktober) start!