Canva sjablonen

Op zoek naar een digitaal geboortekaartje of een digitale uitnodiging, maar wil je deze zelf rustig aanpassen naar je eigen smaak?
Dat kan nu ook! 

 

Op deze pagina kun je nu Canva sjablonen bestellen. Na het afronden van de bestelling kun je deze meteen downloaden en aanpassen op je computer via de Canva-website (deze is geheel gratis te gebruiken). Klik hier voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.


Daarnaast krijg je standaard bij deze optie niet alleen een sjabloon voor een geboortekaartje, maar ook een sjabloon voor een uitnodiging. Handig als je bijvoorbeeld na de geboorte ook een digitale uitnodiging wil versturen voor de mundan sanskaar of een ander feestje. Je hebt dan twee bij elkaar passende sjablonen, die je beide kan verzenden.

 

HOE HET WERKT?

Druk op de bestelknop van het gewenste design om af te rekenen. Het betaalvenster opent in een apart venster.

Na betaling krijg je een scherm te zien waar je twee documenten kan downloaden:

  1. een document met daarin de linkjes naar de sjablonen en
  2. een document met een toelichting hoe je de sjablonen kan aanpassen/wijzigen.

Let op! Je hebt 60 minuten om de documenten te downloaden. Mocht downloaden niet lukken? Neem dan contact met mij op.

Open vervolgens de toelichting en volg de instructies, die daarin staan om het sjabloon aan te passen.

RUILEN/RETOUR

Gezien de aard van de digitale producten is niet mogelijk deze te ruilen/retourneren. Echter, mocht er iets niet kloppen met de bestanden of mochten er zich andere (technische) problemen voordoen, stuur mij dan altijd even een bericht. Uiteraard help ik je dan graag verder!